Een laag libido verhelpen

Help ik heb een laag libido

libido verhogen, libido oude vrouwen

Wanneer je last hebt van een laag libido betekent dit dat je niet direct in paniek hoeft te raken. Een laag libido maakt iedereen in z’n leven wel eens mee. De oorzaak is vaak van onschuldige aard en gemakkelijk te verhelpen.

Wat is libido?

Je libido wordt aangestuurd door hormonen. Je hormonen kunnen wel eens in de war zijn, dit noemen we ook wel een verstoorde hormoonhuishouding. Het hormoon testosteron heeft de meeste invloed op het libido. Wanneer deze aan de lage kant is, betekent dit in de meeste gevallen dat het libido ook aan de lage kant is. Echter kan dat iedereen overkomen en is dat niet direct reden om je zorgen te maken.

Laag libido verhogen

Om van een laag libido naar een normaal tot hoog libido te komen. Is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat het testosterongehalte omhoog wordt gebracht. Hier zijn vele manieren voor. Hieronder de beste.

  • Eet gezond: gezonde voeding is erg belangrijk voor ons lichaam. Zowel om niet ziek te worden alsook om alles goed te laten functioneren en dus ook je libido.
  • Beweeg genoeg: genoeg bewegen is uiterst belangrijk. Het zorgt ervoor dat je voldoende bloed door je lichaam gecirculeerd wordt en dus ook naar je geslachtsorganen.
  • Prikkelende gedachten oproepen: dat kun je mogelijk maken door te fantaseren, video’s te bekijken of aan voorspel te doen. Bekijk waar jij opgewonden wordt en probeer hier dan wat mee te doen.
  • Libido verhogend middel; een libido pil kan ook uitkomst bieden. Let er hierbij wel op dat dit vaak van korte duur is. Echter kan het je wel helpen om je libido weer op peil te kijken.
  • Erectiemiddelen: door een erectie te stimuleren kun je zonder zin toch de daad verrichten. In z’n situatie krijg je vanzelf wel zin en kan zoiets toch zeker ook uitkomst bieden.

Benieuwd welke libido verhogende middelen er allemaal beschikbaar zijn?

Libido pil Femme

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *