Lustopwekkende pil voor vrouwen

Wanneer je als vrouw zijnde je libido wilt verhogen aan de hand van een lustopwekkende pil, dan is dat een hele klus en kom je na een lange zoektocht vaak op niets uit. Daar wil ik graag verandering inbrengen. Ik hoop dan ook dat ik aan de hand van dit artikel meer inzicht kan geven in welke pillen er nu precies zijn voor vrouwen, en of deze ook een beetje goed werken. Lees je mee?

Lustopwekkende pil

Een lustopwekkende pil is een pil dat ervoor zorgt dat je libido toeneemt. Het verlangen naar intimiteit dus. Want dat is vaak hetgeen dat bij vrouwen ontbreekt. Tegenwoordig kun je je libido omhoog brengen door een verandering in levensstijl. Denk hierbij aan geregeld sporten en gezond eten. Maar wanneer je dit al doet en je libido nog steeds aan de lage kant is, dan kun je ervoor kiezen om een lustopwekkende pil in te nemen. Meestal bestaat zo’n dergelijke pil uit een maandelijkse kuur waarbij je iedere dag 1 pil behoort in te nemen.

Wat zijn de werkzame stoffen van een lustopwekkende kuur?

Een libido verhogende kuur zitten meestal boordevol de welbekende superfoods. Superfoods staan erom bekend een krachtige uitwerking te hebben, en enkele daarvan geven een zeer positieve uitwerking op je libido. Dat geldt overigens zowel voor vrouwen als mannen. De meeste kuren zijn dan ook voor beide geslachten geschikt.

Enkele werkzame stoffen zijn: 

 • Maca extract – verhoogt je energielevel & vitaliteit. Maar zorgt bovenal voor een seksuele gezondheid.
 • Guarana extract – nootachtig zaadje van een klimplant. Dit zaadje wordt vooral ingezet om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek.
 • Tribulus terrestris extract – een plant die groeit in Azië, Bulgarije en Australië. Dit plantje zorgt bij mannen voor een betere vorming van een erectie. (dit extract heeft verder geen invloed op het vrouwelijke libido)
 • L-arginine –  dit is een aminozuur dat zorgt voor langere en intensere orgasmes. Ook speelt dit stofje een belangrijke rol bij de gezondheid van de lever.

Welke lustopwekkende pillen zijn geschikt voor vrouwen?

lustopwekkende pil voor vrouwen

Libido Femme

Speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Dit is geen kuur, wanneer je zin wilt hebben dan neem je een uur van te voren een pil in. Na ongeveer 60-120 minuten merk je dan verschil.

Wat doet libido Femme precies?

 • Het verhoogt je genot bij seksuele activiteit
 • Je voelt je prettiger en krijgt meer zin in seks
 • Het ondersteunt en geeft de nieren extra veel energie, waardoor er direct meer energie naar de seksuele organen gaat.

libidogold, libido verhogen vrouw, laag libido vrouw, libido verhogende middelen

Libido Gold

Dit product is zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Libido Gold is een kruidentablet met een sterke uitwerking. Wat het product precies doet is het volgende: de pillen zorgen voor meer lustgevoelens en is libido verhogend. Voor mannen heeft de pil een iets andere uitwerking en deze is terug te vinden in dat het voor mannen een potentieverhogende uitwerking heeft.

libido power voor vrouwen

Libido Power

Zorgt snel voor meer lustgevoelens. De pillen verhogen het libido aanzienlijk. Je hoeft er maar 1 per keer te gebruiken, iedere keer dat je de pil inneemt merk je dat je sneller geprikkeld raakt en veel eerder zin hebt.

You may also like...

9 Responses

 1. Evelien schreef:

  Ik gebruik sinds kort een een lustopwekkende pil, het werkt bij mij erg goed. Eerst was ik nogal sarcastisch maar het doet echt zijn werk. Je voelt niet meteen iets, maar op ten duur ben je gewoon sneller en eerder geprikkeld. Zeker een aanrader. Gr. Evelien

 2. Saskia schreef:

  Libido Femme is een erg fijn product. Ik heb het net weer voor de derde keer besteld en tot nu toe erg tevreden. Je energielevel stijgt er zeker door!

 3. Linda schreef:

  Sinds kort ben ik mij een beetje aan het inlezen over de lustopwekkende pil, ik denk dat ik voor libido femme ga, heb er ook veel goeds over gelezen en ben erg benieuwd of het wat zal werken. Iemand al ervaring mee?

 4. maris schreef:

  Ik ben een vrouw van 28 jaar en ik moet helaas bekennen dat mijn libido enorm laag is. Graag wil ik deze omhoog brengen, vooral ook voor mijn vriend. Ben sinds kort begonnen met shaken maar merk nog niet echt veel verschil. Zou een libido pil wel helpen? Misschien wel het uitproberen waard….

 5. Mirjam schreef:

  Iemand enig idee welke pil het beste werkt? Ik zoek iets dat mij snel in de stemming kan brengen.. Alvast bedankt voor de tips!

 6. Toos schreef:

  Kan je de libido fermme ook gebruiken als je med slikt voor schiltklier ,,bloeddruk ,
  Cloresterol ,daar ben ik beniuwet naat

 7. Yara van Hulst schreef:

  Heb net libido Femme besteld.. ik ben echt heel benieuwd of het bij mij een beetje aan zal slaan. Hiervoor heb ik iets anders gebruikt dat eerst goed werkte, maar daarna eigenlijk niet meer.

 8. Henk schreef:

  welke vrouw heeft zin ? woon in Amsterdam, ben blond, 52, 1,76, verzorgd, en een uitstekend werkend gereedschap. verder: lief, spontaan, en netjes., en een goede gesprekspartner :-). schrijf me gerust. alvast groetjes van Henk xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *