Symptomen laag libido vrouw

Wat zijn de symptomen van een laag libido bij vrouwen

laag libido vrouw, vrouw laag libido, libido pil vrouw

Libido pil voor vrouwen

Een laag libido is erg vervelend. Iedereen heeft er wel een keertje in zijn/haar leven mee te kampen. De ander meer dan de ander. Vaak heeft het te maken met je leefstijl. Een laag libido is in meeste gevallen onschuldig en gemakkelijk op te lossen. Hieronder de symptomen opgesomd.

 • Minder zin: wanneer je minder zin hebt hoeft dat niet direct te betekenen dat je een laag libido hebt. Echter is het wel een symptoom en gaan we ervan uit dat deze betrekking heeft op je libido.
 • Snel moe: moe zijn kan door van alles en nog wat komen. Echter wanneer je psychisch moe bent is er toch wel iets anders aan de hand. Psychisch moe zijn kan onder andere komen door veel stress, een te druk sociaal leven of je niet gelukkig voelen. Wat is het bij jou? En kun je dit eventueel uit zetten of er met iemand over praten. Je partner bijvoorbeeld of iemand anders die je in vertrouwen kunt nemen.
 • Stress: stress is in de meeste gevallen de veroorzaker van een laag libido. Zowel bij vrouwen als bij mannen. Om hier wat aan te doen, is het belangrijk om de stressvolle situatie onder ogen te komen en deze op te proberen lossen.

Om wat aan een laag libido te doen, is het belangrijk om te werken aan bovenstaande symptomen. Heb je eventjes geen tijd om iets aan je situatie te veranderen. Dan is het eventueel mogelijk om libido verhogende middelen aan te schaffen.

Libido pil voor vrouwen

You may also like...

4 Responses

 1. Mona Derks schreef:

  Bij mij is mijn libido behoorlijk gedaald door stress en weinig slaap.. daar werd ik heel erg moe van en lag meestal al rond half 8 in mijn bed. Probeer nu meer rust te nemen en tijd in te plannen met mijn partner. Dit werkt tot nu toe erg goed..

  • Elise schreef:

   Goede tip! tijd inplannen doe ik ook maar helaas raak ik gewoon niet snel geprikkeld, misschien toch maar eens een libido pil proberen?

 2. Yara van Hulst schreef:

  Ik denk dat mijn lust en libido een beetje weggezakt is door de stress van de afgelopen tijd. Mijn man heeft overigens nergens last van en begint een beetje te zeuren.. iemand een idee hoe ik snel in de stemming kan komen? Wellicht eens een lustopwekkende pil uitproberen, maar werkt dit wel echt?

 3. charlotte schreef:

  Ben al geruime tijd opzoek naar een libido pil voor vrouwen, goh wat is dat moeilijk om te vinden zeg. Eerst vroeg ik ernaar bij mijn huisarts die nogal verlegen zei dat dergelijke pillen niet bestonden. Nu weet ik dat ze er wel degelijk zijn (gelukkig maar).. Zelf gebruik ik sinds kort Choco Stimula xl, heel tevreden over tot nu toe! Gr. Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *