Testosteron verhogen vrouw

Libido verhogen vrouw testosteron

Wat houdt testosteron in voor een vrouw? Zoals je misschien al dacht heeft het testosteron ook degelijk invloed op de vrouw. Vrouwen maken namelijk ook testosteron aan in de eierstokken en bij nieren. Een gezonde vrouw dient daarom ook een gezonde testosteron spiegel nodig. Wel is de hoeveelheid testosteron bij vrouwen een stuk lager dan bij mannen.

vagina verjonging, mooie schaamlippen, schaamlippen groot

Waarom is een hoger testosteron handig om af te vallen?

Zoals je mag weten zorgt een verhoging van het testosteron voor spieropbouw. Dus ook voor vrouwen geld daardoor de volgende simpele vuistregel. Meer spieren dus meer verbranding. Hierdoor neemt de vet massa in het lichaam van de vrouw natuurlijk af. Hierdoor wordt tevens cellulitis op een natuurlijke manier tegen gegaan. Ook maakt het de vrouw sterker, denk aan stres en een druk bestaan. Het bevorderd ook je hartfuncties en zorgt voor een beter humeur. Al deze bovenstaande aspecten zorgen vervolgens voor een hoger libido bij de vrouw.

Kortom door zowel je libido als je testosteron spiegel te onderhouden gaat de vrouw zich op alle vlakken beter voelen. Je mag raden wat van beest u wel niet binnen de slaapkamer zou kunnen worden.

Wij raden alle vrouwen daarom libido en lust opwekkende producten aan. Deze dienen natuurlijk wel gecombineerd te worden met een gezond dieet en genoeg beweging.

Oorzaak laag libido

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *